Om Klinik Corydon

Klinik Corydon er en fysioterapiklinik i Ribe uden overenskomst med sygesikringen. Hvis du har et problem, skade eller skavank kan du booke tid direkte på klinikken til behandling uden først at skulle til lægen. 

Klinik Corydon tilbyder

 • Individuelle behandlinger.
  • Ultralydsscanning
  • Radierende shochwave
  • Fokuseret shochwave
  • Magnegtolith – EMTT
  • Laser
  • Akupunktur – IMS
 • Supersole – individuel tilpassede såler.
 • Personlig træning af dine problematikker eller efter dine ønsker.
 • Behandling af appelsinhud, strækmærker og rynker.
 • Træning til virksomheder enten på abejdspladsen eller i klinikkens træningssal.

Klinik Corydon består af fysioterapeut Dennis og Mette Corydon Christensen.

Ring gerne hvis du har spørgsmål eller der er noget vi kan hjælpe dig med.

Læs om de enkelte behandlingsformer herunder:

Ultralydsscanning

Ultralydsscanning understøtter undersøgelsen så diagnosen præciseres. For dig betyder det, at vi kan igangsætte den rigtige behandling fra starten.

På ultralydsscanning er det muligt at se bløddelsstrukturer ned til underliggende knoglevæv. Det er blandt andet muligt at se forkalkning i sener, vævsskader og hævelserne. Derudover er det muligt at se om der er en inflammatorisk proces i gang som ved fx slimsæksirritation og gigt.

Radierende shockwave

Radierende shockwave er trykbølger der påvirker vævet. Påvirkningen er størst i overfladen og aftager gradvis nedad i vævet. Behandlingsdybden kan være op til 6 cm. Trykbølgerne giver en mekanisk påvirkning af vævet således spændinger løsnes og skader i vævet faciliteres til heling.

Fokuseret shockwave

Fokuseret shockwave er shockbølger der påvirker vævet. Påvirkningen er størst i dybden og påvirkningen er meget specifik. Behandlingsdybden er op til 12 cm. Shockwave giver en kraftig mekanisk påvirkning, som har overlappende effekt med radierende shockwave, men derudover kan behandle forkalkninger og dybere liggende væv.

Magnetolith – EMTT

Extracorporeal Magnetotransduction Therapy. Magnetolith er et ekstrem hurtig vibrerende magnetisk felt. Effektiv behandling af muskuloskeletale smerte- og inflammationstilstande https://www.emtt.info/en/

Laser

Klinikkens laser er en 9.5 watt laser. Laserlyset giver cellerne et energiboost til heling.

Akupunktur – IMS

Intramuskulær stimulering – akupunktur behandling af muskulære spændinger i både overfladiske og dybere liggende muskulatur.

Supersole

Individuel tilpassede indlægssåler til gavn for dig med smerter i fødder, knæ, hofter, ryg. Sålerne bliver bestilt hjem, så de passer til din skostørrelse, din kropsvægt og din problematik.

Pris pr såler: 995 kr (+individuel behandling 495 kr).

Personlig træning

Har du en problematik du gerne vil have hjælp til at træne? Har du et ønske om at blive stærkere eller sundere? Har du svært ved at komme i gang med træning?

Vi tilbyder personlig træning til dig. Vi udfører træningen sammen. Hovedparten af øvelserne vil du kunne fortsætte med derhjemme. Du bestemmer hvor mange gange vi skal træne sammen, det kan være en enkelt gang til inspiration, det kan være en gang i mellem som opfølgning eller et kan være et kontinuerligt forløb i en periode.

Du er velkommen til at tage en ekstra person med til halv pris.

Pris pr træningsgang: 495 kr.

Behandling af appelsinhud, strækmærker og rynker

Hertil bruges primært den radierende shockwave til at påvirke huden og dens bindevæv. Ujævnheder nedbrydes hvorefter en fornyet helingsproces starter.

Træning til virksomheder

Forebyg sygedage og øg medarbejdernes trivsel. Træningen tager udgangspunkt i at forebygge arbejdsmæssige belastninger og/eller fremme generel sundhed. Træningen kan foregå på virksomheden eller i klinikkens træningssal. Det tages udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Arbejdsmiljøpuljen giver 80% tilskud til sundhedsfremme i form af træning på arbejdspladsen.

Mulighederne er mange: rygtræning, nakke/skuldertræning, pulstræning, udspænding mm.

Vejledende priser:

 • Træning hos jer i effektiv 30 minutter: 950 kr (ubegrænset antal deltagere).
 • Træning i klinikkens træningssal effektiv 50 minutter: 950 kr (maks 8 deltagere).
 • Individuel behandling på klinikken: 495 kr.